Nationaldagen

Sveriges nationaldag den 6 juni är en härlig folkfest för hela familjen. Vi firar normalt sett tillsammans med tusentals människor i en sommarvacker park.

Foto: Anna Simonsson

OBS! På grund av coronapandemin vet vi ännu inte hur nationaldagen 2021 kommer se ut. Vi återkommer med information så snart vi vet mer.

Här får du uppleva barnteater, rundturståg och en stämningsfull ceremoni för nya svenskar i Botkyrka kommun.

Tidigare år

Botkyrka kommun hälsar kommunens nya svenska medborgare välkomna och delar ut välkomstgåvor. Tillsammans sjunger vi sedan nationalsången.

Vi firar med aktiviteter för hela familjen, uppträdanden på scenen och massa annat kul som händer i parken under dagen.

Alltid fri entré till valborg, nationaldagen och midsommarafton!

Nalle Clown underhåller på Hågelbyparkens scen. Foto: Anna Simonsson
Foto: Anna Simonsson

Gräsmattorna är roliga lekområden och vi har lånat ut krocket, kubb, styltor och annat kul. Det har varit klapphage med Hågelby 4H-gård, lotterihjul, tufftuff-tåg, trollstavsverkstad, utställning av veteranbilar, fiskdamm och papegojträff.

Alla är välkomna! Foto: Anna Simonsson
2021