Service i parken

För att ditt besök i Hågelbyparken ska bli så bra som möjligt finns det några bekvämligheter som är bra att känna till.

Toaletter

Toaletterna vid Café Anna Giertz är öppna varje dag kl. 8.00-16.00. Här hittar du även:

• Tillgänglighetsanpassad toalett och väl tilltagna ytor för att kunna röra sig fritt även i rullstol.
  • Skötbord.

Sommartoaletter

Intill lekplatsen, på gaveln till huvudbyggnaden, finns toaletter som vi öppnar upp under sommaren. De är oftast öppna mellan maj och september (kan ändras beroende på väder).

Dricksvatten

Det finns dricksvatten vid vattenposten intill dansbanan samt på toaletterna vid Café Anna Giertz. Vattenposten intill dansbanan stängs av under vintern.

Hjärtstartare

I parken finns två hjärtstartare – en i Café Anna Giertz och en i herrgården.

Fritt wifi

Med nätverket ”Surfa fritt i Botkyrka” kan du använda fritt wifi på vissa platser i parken. Nätverket tillhör Botkyrka Kommun och finns tillgängligt på flera platser utomhus i kommunen. Håll utkik efter en gul skylt med texten ”Surfa fritt i Botkyrka”.

Upptäck mer